Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Lees voordat u uw vragen mailt aan Jeugd Aktief eerst deze veelgestelde vragen door. Wanneer uw vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact met Jeugd Aktief op.
Dit kan via de linkerkolom > Contact. 

* Wanneer kan ik inschrijven?
De inschrijfperiode 2018 is van 2 april tot en met 13 mei 2018.

* Wanneer mag mijn kind meedoen met Jeugd Aktief?
Uw kind mag meedoen met Jeugd Aktief als het naar de basisschool in Vught gaat of als het in Vught woont en in de basisschoolleeftijd is. Als uw kind nog niet naar de basisschool gaat of alleen heeft proefgedraaid op school, kan uw kind helaas nog niet deelnemen aan Jeugd Aktief. 

* In welke groep moet ik mijn kind inschrijven?
U schrijft uw kind in bij de groep waarin ze zitten op het moment van inschrijven.
Dus NIET waar ze na de vakantie naar toe gaan. 

* Ik heb mijn inschrijfbewijs niet ontvangen na de digitale aanmelding. Wat nu?
Als u het inschrijfformulier niet in uw mailbox heeft ontvangen, is de digitale aanmelding niet goed verlopen. Controleer voor de zekerheid uw spambox. Treft u ook hier geen digitaal inschrijfbewijs aan, probeer uw kind dan opnieuw aan te melden.

* Wanneer en hoeveel moet ik betalen?.
Als uw kind definitief is ingeloot, ontvangt u per mail een betalingsopdracht. Als de betaling is voldaan, doet uw kind definitief mee. De kosten voor de Jeugdweek bedragen €30,- per deelnemend kind.

* Ik heb geen betalingsopdracht- mail ontvangen, en nu?
Heeft u al gekeken in uw ongewenste mailbox? Soms ontvangen ouders de mail hierin. Mocht u deze ook hierin niet hebben ontvangen en ouders om u heen wel, neem dan gerust contact met ons op middels de website. 
Linkerkolom > Contact.

* Kan ik ook zelf geld overmaken naar een rekening?
Nee, dit is voor ons lastig te traceren. Graag alleen via de betalingsopdracht die u van ons ontvangt in de mail. Deze niet ontvangen? Zie hiervoor de vorige vraag.

* Te laat of niet ingeschreven, wat nu? 
Als u te laat bent of u heeft uw kind niet ingeschreven tijdens de inschrijfperiode, kan uw kind dit jaar helaas niet meedoen met Jeugd Aktief. Om dit in de toekomst te voorkomen raden wij u aan onze site, Facebookpagina, de schoolkranten en onze posters op de scholen in de gaten te houden.

* Is er een wachtlijst?
Helaas, wanneer uw kind niet is ingeloot bestaat er geen mogelijkheid meer om alsnog aan de week deel te nemen, ook niet wanneer een kind uitgevallen is of in de week ziek uitvalt.

* De gegevens die zijn ingevuld bij de inschrijving kloppen achteraf niet, wat nu? 
Geen probleem. Schrijf op het formulier wat je print en meeneemt naar de inschrijving, de correcte gegevens. De algemene zaken coordinator zorgt ervoor dat de gegevens worden aangepast. 

* Mijn kind gebruikt medicijnen, wat nu?
Neem dan contact op met de leeftijdsgroep waaraan uw kind deelneemt. Dit doet u door in de linker balk van de website te klikken op “contact”. U wordt dan doorverwezen naar ons contactformulier. Op dit contactformulier kunt u aangeven om welke leeftijdsgroep het gaat. De door uw verstrekte informatie komt dan rechtstreeks bij de betreffende leeftijdsgroep terecht.

* Jeugd Aktief vraagt om de bijzonderheden van mijn kind, waarom is dit van belang?
Jeugd Aktief merkt dat er steeds meer kinderen met een groot/klein rugzakje meedoen. Deze kinderen zijn natuurlijk ook welkom om een leuke Jeugdweek te hebben. 
Echter is het van belang dat we weten dat uw kind wellicht andere behoeften heeft dan een ander kind. Wij kunnen ons voorstellen dat u dit wellicht moeilijk vind, maar Jeugd Aktief zal discreet omgaan met deze informatie over uw kind. Jeugd Aktief wil echter graag uw kind, het groepje en de leiding van uw kind een super leuke week bezorgen.
Om goed in te kunnen spelen op de behoeften en in de omgang met uw kind is het van belang dat u dit bij de online inschrijving of bij de AZ'er van de groep aangeeft.  

* Mijn kind heeft een (voedsel)allergie moet ik dit doorgeven?
Neem dan contact op met de leeftijdsgroep waaraan uw kind deelneemt. Dit doet u door in de linker balk van de website te klikken op “contact”. U wordt dan doorverwezen naar ons contactformulier. Op dit contactformulier kunt u aangeven om welke leeftijdsgroep het gaat. De door uw verstrekte informatie komt dan rechtstreeks bij de betreffende leeftijdsgroep terecht.
Wanneer uw kind vegatarisch is, horen wij dit natuurlijk ook graag. 

* Heb ik zeggenschap over de groepsindeling van mijn kind? 
U mag bij het inschrijven van uw kind maximaal 3 inschrijfformulieren aan elkaar nieten . Deze kinderen zitten dan gegarandeerd bij elkaar in de groep. U heeft de mogelijkheid om op het inschrijfformulier maximaal 4 namen van andere kinderen op te geven waar uw kind graag bij in de groep wil. Hoewel wij onze uiterste best doen om rekening te houden met uw wensen, willen wij u erop wijzen dat de namen op het inschrijfformulier een voorkeur zijn. De uiteindelijke groepsindeling kan derhalve afwijken. 

* Waar kan ik mijn t-shirts kopen?
Tijdens de opening van de Jeugdweek is er op het terrein een stand waar T-shirts worden verkocht.

* Ben ik welkom tijdens het programma van mijn kind?
Wij stellen het niet op prijs als u tijdens het programma een bezoek komt brengen aan uw kind. Uit onze ervaring is gebleken dat door deze bezoekjes het programma verstoord wordt en heimwee bij uw kind of andere kinderen kan ontstaan. Bent u iets vergeten mee te geven of komt u nog wat na brengen geef dit dan af bij de info stand met naam, kleur groep en groepsnummer.

* Mijn kind is een dag ziek of kan om een andere reden een dag niet komen, wat verwacht Jeugd Aktief van mij als ouder?
Jeugd Aktief verwacht van de ouders dat wanneer uw kind een dag/ enkele dagen niet kan komen, om welke reden dan ook, dat er contact gezocht wordt met de AZ'er van de groep of met de infostand op het terrein. De telefoonnummers hiervoor vind u in het ouder boekje die op deze website staat.

* Aanmelden voor de “Vliegende Brigade”?
Voor 2018 is dit helaas niet meer mogelijk.Aanmelden voor de Vliegende Brigade kan tijdens de Jeugdweek of net daarna en is altijd voor het daarop volgende jaar. Aanmelden kan via onze website, klik op het kopje “contact” en vink in het contactformulier “Vliegende Brigade”aan