Reünie

Generaties Vughtenaren hebben meegedaan als deelnemer aan de jeugdweek. Al 49 keer werd die jeugdweek met groot enthousiasme georganiseerd door heel veel vrijwilligers. Dit jaar zijn dat er zo’n 600. Hoeveel zijn er dan wel niet geweest sinds 1968?!

Al die mensen hebben hun steentje bijgedragen aan de organisatie zoals die nu is, en daarom willen en kunnen we deze grote groep niet vergeten bij de jubileumactiviteiten.

En andersom; wat zal het leuk zijn om ‘de mensen van toen’ weer te ontmoeten en samen herinneringen op te halen. ‘Weet je nog, toen…’, en ‘hoe zou het nou met die-en-die zijn?’, of ‘wat is er toch veel veranderd in die jaren (of juist niet…)’.

Daarom organiseren we op vrijdag 25 mei 2018 een reünie voor iedereen die tussen 1968 en 2018 medewerker is geweest van Jeugd Aktief. Of dat nou dertig jaar was of één jaar, in het recente verleden of al iets grijzer; je bent van harte welkom!

De reünie bezoeken kost niets, maar je moet wel even laten weten dat je komt. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen en op ‘Submit’ te klikken. Meer gedetailleerde informatie wordt je dan t.z.t. toegestuurd.

Ken je nog andere mensen die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in deze reünie? Nodig ze dan uit! Helaas hebben wij geen bestand met oud-medewerkers en hebben we niemand rechtstreeks aan kunnen schrijven.

 

 
Submit