Groep 7-8
Welkom bij Groep 7-8

Vandaag is ROOD!

Gelukkig niet alleen vandaag, maar heel de Jeugd Aktiefweek, welkom bij groep 7-8. De laatste twee jaar van jouw basisschooltijd moeten knallen en onvergetelijk zijn en WIJ gaan daar voor zorgen. Hoe kan je de grote vakantie beter afsluiten dan met een week rennen, vliegen, dansen, toffe spellen, (te) gekke leiding en Oscar waardige toneelspelers? Als klap op de vuurpijl zijn er 2 volle nachten bivak waar jij en je vrienden heerlijk naar dromenland kunnen vliegen. Natuurlijk vergeten we ook de belangrijk elementen niet; want wat is een bivak zonder kampvuur, cowboy Billy boem en (we verklappen niets) misschien wel een spooktocht! Genoeg redenen om je als de wiedde weerga aan te melden.
BIJ ZIJN = MEEMAKEN.


Deze onwijs toffe week verzorgen wij natuurlijk met heeeeel veel lieve vrijwilligers. Naast al die knotsgekke, gave, gezellige en coole leiding is er het co-team van 7-8. Het co-team zorgt ervoor dat alles goed verloopt tijdens de week zelf, maar ook ervoor en erna. Tevens zorgt het Co-team dat jouw ouders jou met een gerust hart naar Jeugd Aktief laten gaan. Dit jaar bestaat het co-team uit:


Ralf & Veronique- Algemene coördinatoren (Alco’s)- De Alco’s zorgen voor het contact het bestuur en alle andere groepen.
Iris - Algemene zaken (AZ) coördinator- Als AZ-co weet Iris precies wie er tijdens de JA week allemaal meedoen en is ze ook op de hoogte van alle belangrijke zaken over de kinderen en de leiding. Iris staat daarnaast in contact met je ouders tijdens de week, want je mobieltje die moet je voor de gezelligheid thuis laten.
Marleen & Marijke - Thema coördinator- Marleen en Marijke zorgt samen met de toneelspelers voor alle spetterende, spannende, creatieve verhalen waardoor jullie op het puntje van je stoel zitten. 
Olav & Tim- Spel coördinatoren- De hele week zit vol leuke spelletjes, tochten en activiteiten. Samen met een team van enthousiaste spelleiding zorgen zij voor het verzinnen, voorbereiden, uitvoeren en opruimen hiervan.


Naast het co-team en alle spelleiding is er ook nog de bouwploeg, zij zorgen voor een adembenemend en weergaloos 7-8 podium waarop de toneelspelers zich kunnen uitleven. Om de veiligheid tijdens de week te waarborgen zijn er ook Bedrijfs-hulpverleners (BHV-ers). Allemaal vrijwilligers die het voor jou mogelijk maken om de week van je leven te hebben en herinneringen te maken om nooit te vergeten.

“Herinneringen die je later wilt hebben moet je NU maken!”


Kortom, rood is de mooiste kleur van Jeugd Aktief! We zien jou graag tijdens de week met veel jeugdig enthousiasme, een goed humeur en sowieso in een rood T-shirt.

Met Aktieve groetjes,

Het Co-Team 7-8

PS: Ben jij ook zo enthousiast geworden en kun jij schitteren in de kleur rood? Wij zijn ALTIJD op zoek naar nieuw vers bloed binnen de (spel)leiding! Meld je aan door een e-mail te sturen met je naam/adres/e-mailadres/telefoonnummer, ga naar het contact formulier op de site; kies in het rol menu 7-8 en laat bovengenoemde gegevens achter.

PS2: Jeugd Aktief vindt het belangrijk om situaties te voorkomen dat vanaf groep 7-8, de jongens en meisjes in aparte groepjes ingedeeld worden. Jongens en meisjes kunnen dus niet bij elkaar worden aangemeld bij de inschrijvingen.