Groep 5-6
Kanjers, welkom bij groep 5ive-6ix!

Als jij dit jaar in groep 5 of groep 6 van de basisschool zit, je lievelingskleur blauw is en een te gekke vakantieweek wil meemaken op het super gezellige Jeugd Aktief terrein van Vught, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

In de laatste week van de zomervakantie vindt Jeugd Aktief plaats; een week vol allerlei gave dingen. We gaan bijvoorbeeld speurtochten lopen, de bossen onveilig maken, veel feesten, dansen en lol trappen tijdens de bivak. Ja, ook dit jaar is er weer een bivak en bij 5ijf-6es niet één maar twee nachten! De bivak (‘oude rotten’ zullen nu heel hard ‘ja’ knikken) is toch echt wel een mega afsluiter van de Jeugd Aktief week. We slapen in grote tenten en hebben een heus kampvuur. Dat is gewoon gaaf! 


Tijdens de week zit je in een groepje met ongeveer 10 andere gezellige en stoere kinderen van jouw leeftijd en als klap op de vuurpijl krijg je fantastische leiding die je heel de week mag vermaken.

Zaterdag is de “grand” opening wat begint met het openingstoneel, de eerste kennismaking met het thema. Daarna is het tijd voor allerlei geweldige activiteiten. Kom op tijd, zodat je niks mist! Ook ga je op deze dag kennis maken met jullie leiding, waarmee je een week vol gezelligheid mee gaat beleven.

Natuurlijk verklappen we niet alles. Dus als je durft, schrijf je dan vooral in!

Ben je nu al 16 jaar of ouder en spreekt Jeugdaktief jou nou ook aan? Geef je dan op als leiding. Ga naar het tabblad contact en scroll bij “aan” naar groep 5-6. Vul bij vraag/opmerking in dat je graag leiding wil worden en vergeet niet al je gegevens (waaronder je naam, telefoonnummer en e-mail adres) te vermelden.

Groetjes en tot de jeugdweek!

Groep 5ijf – 6es

Lynsey (Alco)
Teun (Alco)
Iris (Alco)
Carlo (AZco)
Luuk (Spelco)
Aron (Spelco)
Robin (Themaco)

En natuurlijk ook de groeten van al onze (spel-)leiding!