Groep 1-2
Welkom bij de gele club: groep 1-2!!

Eindelijk is het zover: je zit op de basisschool en dat betekent dat je mee mag doen met de aller leukste vakantie week van Nederland: Jeugd Aktief! Super leuk! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes hoor je vanaf nu bij de gele groep.

Wat gaan we eigenlijk tijdens de week doen? 
Heel veel leuke dingen! Zoals: een speurtocht, knutselspelletjes, chips en snoep eten, kampvuur, een nachtje bivak (als je durft!!), toneel, leuke leiding en vooral.. veel gezelligheid en dat samen met onze leuke en gezellige leiding!

Het co-team is voor een groot deel verantwoordelijk voor de organisatie van de week. Het co-team van groep 1-2 bestaat uit…

  • Sander van Helvoort – Algemeen coördinator
  • Emy Voermans – Algemeen coördinator
  • Eva Spoor – Algemene zaken coördinator
  • Ireen van Drunen – Thema coördinator
  • Roel Hamers – Spel coördinator
  • Remy van de Snepscheut – Spel coördinator

Sander en Emy zijn AL-CO’s. Zij zijn verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken in de week en hebben regelmatig contact met het bestuur van Jeugd Aktief. Eva is AZ-CO. Zij zorgt ervoor dat ze alle informatie heeft over alle leiding en de kinderen van groep 1-2. Ze is op de hoogte van alle belangrijke zaken!
Ireen is onze THEMA-CO. Zij zorgt samen met de toneelspelers ervoor dat er een geweldig gaaf thema is tijdens de jeugdweek! Alle leuke, grappige en spannende toneelstukjes komen van Ireen en onze toneelspelers af!
Roel Hamers en Remy zijn onze SPEL-CO’S. Zij regelen samen met de spelleiding alle spelletjes in de week. Heb je er vragen over? Spreek gerust Roel of Remy aan!

Samen met de bouwploeg, spelleiding en de themaspelers zetten wij als co-team een kei leuke week voor jullie neer! Wij hebben er zin in, jullie ook?? 

Hopelijk zien we je in augustus!

Als je jezelf aan wilt melden als leiding voor Jeugd Aktief, meld je dan aan met het contact formulier en kies voor: Groep 1-2