Treasure Weekend 2011
Treasure Weekend 2011
Search Tags 
 
Text/HTML

 
Text/HTML

 
Text/HTML

 
Het was weer geweldig!

Het was weer een zéér geslaagd Treasure Weekend. Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname én jullie inzet. Ook alle workshop leiding; enorm bedankt!

We hadden natuurlijk prachtig weer, het lijkt alsof dat vanzelf gaat bij onze leiding weekendjes, maar da's niet helemaal waar... 

 
Treasure Weekend 2011

Hallo Allemaal,

Daar zijn we weer! Na het geslaagde Treasure Weekend 2010, komt er natuurlijk een vervolg:
Treasure Weekend 2011: 'How Très Sure Are You?' Wederom een weekend vol workshops, activiteiten en gezelligheid. Jij als enthousiaste Jeugd Aktief leiding bent natuurlijk de ideale deelnemer en bent dan ook van harte uitgenodigd! Wil je dit jaar eens iets anders dan een doorsnee 1e Paasdag, schrijf je dan nu in en spoor je mede-leiding aan ditzelfde te doen. 

Ben jij een denker of juist een doener? Is het maken van moeilijke beslissingen jouw tweede natuur of is 'twijfelaar' juist jouw middlename? Het weekend van 23 & 24 April 2011 zal je uitdagen om te ontdekken 'How Très Sure' jij bent! De precieze invulling houden we natuurlijk nog even geheim.

Voor slechts €7,50 zorgen wij dat je genoeg paaseitjes eet, er een slaapplek voor je gereserveerd is, en uiteraard deelname aan het programma. 
 
Geef je nu op!

P.s. kijk voor sfeerfoto's van het vorige Treasure Weekend op  Treasure Weekend / Treasure Weekend 2010

Groetjes en tot 23 april!
Organisatie Jeugd Aktief Leidingweekend 2011 
Celina, Lucia, Arnoud, Thijs, PC, Roel, Erwin en Bram


 
Uitnodiging